Foto: SMC.

Sep 12, 2019

Ny sugkopp från SMC


För hantering av livsmedelsförpackningar.

SMC introducerar nya ZP3P-JT och breddar därmed sortimentet av sugkoppar. Serien är anpassad för förpackningsindustrin i och med hög lyftkraft och lågt läckage vid hantering av påsar och föränderliga material. Sugkopparna finns i fem olika storlekar och har en flexibel flerstegsbälg konstruerad i FDA-godkänt material.

Med serien ZP3P-JT utökar SMC sitt sortiment av sugkoppar för olika typer av materialhantering inom industrin. Serien har tunn läpp och ribbad undersida, vilket gör den särskilt lämplig för hantering av tunna, föränderliga material såsom plastfilm och påsar i olika förpackningsprocesser. Flerstegsbälgen ger hög flexibilitet i både höjd- och sidled och är tillverkad i blått, FDA-godkänt material för säker användning inom livsmedelsindustrin. Sugkoppen finns med och utan adapter, i storlekarna ø20, ø25, ø32, ø40 och ø50

  • Minskat läckage och ökad lyftkraft; tunn läpp och ribbad undersida med unik låsning för maximal tätning
  • Minskad materialpåverkan: anpassad sugyta ger en jämn lyftkraft och minskad risk för bestående deformering 
  • Minskad deformering av sugkopp: intern styrning förebygger deformering av själva sugkoppen vid materialhanteringen.

Problem med deformerat material och dålig lyftkraft kan förebyggas med hjälp av rätt sugkoppar. ”Med ZP3P-JT erbjuder SMC ett verkligt bra alternativ till befintliga sugkoppar på marknaden och visar att vi är en stark partner till företag inom förpackningsindustrin” säger Fredrik Edholm produktchef på SMC.

SMCLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • PLAY: Nynas med 90 år på nacken

    I veckan avslutades en av Sveriges största rekonstruktioner. Företaget grundat av Axel Ax:son Johnson fick som Sveriges första raffinaderi stor betydelse under andra världskriget och för bilismens framväxt.
    62