Oct 11, 2016

Ny säljchef till Elektroautomatik


Sedan 1 oktober är Ulf Persson ny säljchef för Elektroautomatik i Göteborg.

Med rollen sitter han även med i bolagets ledningsgrupp.

– Det är verkligen roligt att vi har lyckats få hit Ulf som har lång erfarenhet av teknisk försäljning, både i system och i produkt. Hans kunskaper kommer bli ett riktigt bra tillskott i den organisation som vi nu har börjat bygga, säger Jonas Kjellberg, VD.

Ulf kommer från SKF där han senast jobbade med nyckelkundförsäljning av automatiska smörjsystemslösningar. Innan dess var Ulf strategiskt säljansvarig för flera globala OEM nyckelkunder.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  345
 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  428

 • Teknik

  Nya ATOS 5 Airfoil

  GOM har tagit fram en ny sensor med kort mätavstånd vilket passar bra till bland annat mätning av blad och liknande detaljer.
  14
 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  29