Nov 18, 2019

Ny mångsidig gängtappsserie


Yamawa introducerar Z-PRO.

Tapparna i Z-PRO är till verkade i ett nytt pulversnabbstål och en ny generation PVD beläggning som tillsammans bl.a ger en längre livslängd. Spånkanalerna har en ny design som ger bättre spånflöde och samtidigt bidrar till finare ytor på den bearbetade gängan samt mindre urflisning på gängtappen vid reversering. Z-PRO serien finns i metrisk och metrisk fingänga för applikationer i alla stål och rostfritt stål, och kan användas tillsammans med skärvätska eller olja i olika operationer monterad i fast chuck, flytande chuck, gängapparater och gängarmar.

Z-PRO finns i två olika utföranden, artikelbenämning VUSP för bottenhål och VUPO för genomgående hål från M3 - M16.

Z-PRO är fulländningen av mångsidiga högpresterande gängtappar, och tillverkas av Japans största gängtappstillverkare Yamawa.

Du hittar sortimentet i Colly Verkstadstekniks webbshop till bästa nettopriserna.
 • Dec 12, 2019

  Hållande verktyg blir smartare

  Reportage – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Sandvik Coromant tar täten online

  Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
  184

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59