Kammarugn till Macon. Foto: Electro Heat.

May 10, 2017

Ny leverans från ElectroHeat


Kammarugn för maxtemperatur 800 grader levererad till Trollhättan.

Med över 40 års erfarenhet inom värmebehandling och ugnstillverkning erbjuder Göteborgsföretaget ElectroHeat kundanpassade ugnar för att möta kundernas behov och krav. Nu har en nytillverkad ugn rest till Trollhättan.

-Macon är ett företag som vi samarbetat med under lång tid, berättar Joel Lagerqvist, försäljnings- och inköpschef, för Svensk Verkstad. Kammarugnen som Macon har beställt har en max temperatur på 800°C och kommer att användas för torkeldning av betong/eldfast i deras tillverkningsanläggning i Trollhättan, Sverige.

Macon AB är ett privatägt bolag vars huvudsakliga inriktningen är kompletta eldfasta installationer till den svenska industrin exempelvis stålverk/valsverk, pann- och förugnar, sopförbränningsanläggningar, papper och cellulosa. Kontor, verkstad och lager finns i Gävle, Trollhättan, Luleå och Nyköping samt kontor finns i Hagfors, Stockholm, Bjuv, Karlstad och S:t Petersburg. Företaget omsätter ca 165 miljoner kronor (2014) och har idag av 50 st fastanställda samt ca 250 st behovsanställda vid högsäsong och större åtaganden. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT