Sep 28, 2018

Ny kund till Kafeko och Bosch Packaging


Ordern innefattar en processanläggning från Bosch Packaging Technology.

Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology har fått en order till en kund inom konfektyrindustrin i Sverige. Kunden är en av de ledande i Sverige inom sin bransch. Leveransen är en processanläggning, från Bosch Packaging Technology – BLK2500. En utrustning som kan tillverka tex. gelémassa från 600-2500kg/h.

–Detta är en helt ny kund för oss på Bosch, riktigt kul och vi tillsammans ser ett långt givande samarbete, säger Ulf Svahn, försäljningschef på Kafeko Nordic. Maskinen levereras under Q1 2019.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns. Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT