May 28, 2019

Ny huvudkatalog från Mitsubishi Materials


Mitsubishi Materials lanserar nu under våren 2019 sin nydesignade huvudkatalog C008 över sitt standardprogram av skärande och hållande verktyg.

En ny layout

- Mitsubishi Materials nya huvudkatalog är uppdelad i mindre separata delar beroende på vilket användningsområde verktygen är ämnade för. Katalogerna kommer att levereras samlade i en box och består av delarna Svarvning, Vändskärsfräsning, Solid pinnfräsning, Borrning och MPlus-verktyg. Det kommer även att finnas plats i boxen för kommande Nyhetskataloger som presenteras två gånger per år, i april och oktober, säger Håkan Oldin produktchef för Mitsubishi hos Colly Verkstadsteknik.

Det nya upplägget med separerade kataloger innebär för användaren en både mer praktisk och mer flexibel hantering. Den stilrena boxen kommer att göra förvaringen av katalogerna enkel.

I första hand har Colly Verkstadsteknik valt att sköta distributionen av katalogerna genom att våra representanter personligen lämnar över boxen till våra kunder. Det blir på så sätt även naturligt att samtidigt presentera de senaste nyheterna som bland annat består av ett nytt spårstickningssystem, nya svarvsorter för superlegeringar, nya modeller av vändskärsfräsar och flera nya pinnfräsmodeller.

- Om ni redan nu önskar ett exemplar av katalogen är ni välkomna att kontakta oss så skickar vi omgående en box till er. För den som önskar tillgång till e-kataloger finns de att finna på vår hemsida, https://collyverkstadsteknik.se/produktkatalog-mmc, avslutar Håkan Oldin.
    Annons
  • Därför ska du återvinna ditt guld

    Återvunnet guld ger 200–4000 gånger mindre koldioxidavtryck än guld brutet ur gruvor. Marknadsför du att du återvinner och återanvänder guld? Om inte är det hög tid att börja.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT