Markus Olofsson. Foto: Rototilt.

Jun 12, 2018

Ny försäljningschef hos Rototilt


Tar med sig värdefull erfarenhet från Pon Equipment och Hifab.

 

Rototilt i Vindeln rekryterar värdefull erfarenhet från entreprenadbranschen och stärker sin position ytterligare på svenska marknaden. I augusti tillträder Markus Olofsson tillträder som försäljningschef för rototilttillverkaren.

-Rototilt är redan kända som ett varumärke med kvalitet och engagemang, men som jag förstår det vill man bli ännu bättre och där hoppas jag kunna bidra, säger Markus Olofsson tillträdande försäljningschef hos Rototilt Group AB.

Teknikföretaget Rototilt Group AB med huvudkontor i Vindeln, har nu gjort klart med en försäljningschef för svenska marknaden.

-Markus kommer bli värdefull för att fortsätta utveckla vår position på svenska marknaden med breddat produkterbjudande inom maskinfästen, redskap och styrsystem, säger försäljnings- och marknadschef Per Väppling.

Markus har byggt upp en värdefull erfarenhet inom entreprenadbranschen bland annat som teknisk chef och regionchef inom Pon Equipment AB. För närvarande arbetar han som marknadsområdeschef på Hifab AB.

-Jag tror att jag kan bidra med ännu större insikt för återförsäljarens vardag. Vi ska hjälpa återförsäljaren att hjälpa sin kund, säger Markus Olofsson tillträdande försäljningschef hos Rototilt Group AB.

Det svenska säljteamet förstärks med en dedikerad försäljningschef, och återförsäljarna behåller samma kontaktpersoner hos Rototilt.

Markus bor i Umeå och kommer utgå från huvudkontoret i Vindeln. Tillträde sker i augusti.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129