May 11, 2018

Nu rullar Bosch Rexroths roadshow ut på vägarna


Ett mobilt showroom fullastat med den senaste tekniken inom hydraulik och industri 4.0 gör sitt första stopp i Örnsköldsvik den 14 maj och rullar sedan söderut.

I maj 2018 rullar Bosch Rexroths roadshow ut i Sverige. Måndagen den 14 maj stannar vi vid Bosch Rexroths lokaler i Örnsköldsvik, Gesällvägen 3, och tar emot besökare mellan 09:00 och 16:00.

- Med roadshowen kommer vi till våra kunder och får möjlighet att på plats visa våra senaste lösningar inom hydraulik och industri 4.0. Vi ser fram emot spännande samtal om kundernas utmaningar, säger Anders Garnell, försäljningsdirektör på Bosch Rexroth.

Lastbilen är ett 17 meter långt showroom på hjul med de senaste produkterna inom uppkopplad hydraulik från Bosch Rexroth. Fokus ligger på konceptet Connected Hydraulics, där hydraulikprodukter kombineras med smart mjukvara. Det är lösningar som banar väg för Industri 4.0.

- Connected Hydraulics tar prestanda, funktion och livslängd till nya, gränslösa nivåer, säger Alexander Westöö, försäljningschef på Bosch Rexroth.

Ett urval av lösningar som finns med

Sytronix

Varvtalsreglerad pumpdrift för energibesparing och brusreducering, för olika behov och förutsättningar. Till exempel DRn idealisk för retrofit och FcP lämplig för mindre aggregat och system med lägre dynamik.

CytroPac

Ett ultrakompakt standardaggregat med upp till 4 kW effekt med integrerad frekvensomvandlare som även kan fungera som nod och överföra uppmätt data till maskinstyrningen i realtid.

Övervakningsssystemet ODiN

Fjärrövervakning som ger kontinuerlig rapportering av maskinstatus och variationer som kan leda till fel. Kunden får rekommendationer och råd om nödvändiga underhållsarbeten.

Turnéplanen

Bosch Rexroths Sverigeturné börjar i Örnsköldsvik och under två veckor gör bilen tio stopp runtom i landet och avslutar sin turné i Malmö.

14 maj Örnsköldsvik
15 maj Sundsvall
16 maj Sandviken
17 maj Västerås
18 maj Borlänge
21 maj Karlstad
22 maj Skövde
23 maj Göteborg
24 maj Värnamo
25 maj Malmö

För mer information, besök
www.boschrexroth.se/ontour


Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. I Sverige arbetar närmare 900 medarbetare med försäljning, service, utveckling och produktion. Företaget omsätter cirka 1,4 miljard på den svenska marknaden. Bolaget har verksamhet i över 80 länder, cirka 33 700 anställda och en årsomsättning på omkring 5,6 miljarder euro (2014). Bosch Rexroth är ett helägt dotterbolag till Robert Bosch.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT