Sep 14, 2018

Nu lanseras AGA:s online shop i Sverige


Nu kan kunder i Sverige enkelt och smidigt beställa gas och gasutrustning i AGA:s online shop, en komplett digital inköpslösning som är öppen dygnet runt. 

-Vår målsättning har varit att ta fram en användarvänlig lösning som är öppen dygnet runt varje dag i veckan för att underlätta för våra kunder, säger Javier Gonzalez, chef för eCommerce i Regional Business Unit Northern Europe på AGA Gas AB. Jag är väldigt glad att vi nu kan erbjuda våra kunder en onlinebutik där de på ett enkelt och smidigt sätt kan göra beställningar, få tillgång till sina fakturauppgifter och lära sig mer om olika gaser och utrustning - när det passar dem.

Den nya onlinebutiken möjliggör för kunden att göra beställningar utan några manuella steg – samtidigt som man får tillgång till ett omfattande utbud av gaser och gasutrustning. I onlinebutiken får kunderna dessutom tillgång till sin orderhistorik, flaskbalans och sina fakturor.

AGA:s onlinebutik finns även i Danmark och Norge.

gas    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    56
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT