B&R fortsätter att expandera sin plattform mapp Technology. Man kan nu skicka automatiska meddelanden som möjliggör för ett avancerat underhållskoncept.

Jun 21, 2017

Nu kan maskinen skicka information via sms eller e-post


Nya Tweet-funktionen gör maskinerna intelligentare och ökar tillgängligheten. 

B&R fortsätter att expandera sin plattform för mapp Technology. Den nya mapp Tweet funktionen gör det nu möjligt för en maskin att enkelt skicka information via SMS eller e-post. Den ökade intelligensen ökar maskinens tillgänglighet.

Automatiserade textmeddelanden
Med det nya programvarublocket mapp Tweet kan en maskinapplikation skicka textmeddelanden och e-postmeddelanden som utlöses av specifika händelser. Genom att konfigurera med bara några klick kan mapp Tweet enkelt anslutas till andra mappkomponenter. Detta gör att mapp AlarmX-komponenten exempelvis kan meddela en underhållstekniker när ett larm kräver omedelbar åtgärd. mapp Tweet kan komplettera meddelandet med ytterligare information, till exempel felsökningsinstruktioner som gör att tekniker snabbt och effektivt kan lösa orsaken till larmet. Detta är ett effektivt sätt att reducera tiden för driftstopp på maskiner.

Snabba underhållstidstider
Om servicetekniker inte finns på plats kan de snabbt anslutas via B&Rs fjärranslutna underhållslösning för att kunna köra diagnostik, justera parametrar och lösa fel. Lösningen använder de senaste IT- och säkerhetsstandarderna och möjliggör betydande besparingar med låga investeringskostnader.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  9
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  12
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  15