NOTE AB.

Jun 5, 2020

NOTE tecknar avtal med Waystream AB


Ett spännande bolag som vi ser fram emot att utveckla ett gott samarbete med, säger NOTEs vd och koncernchef.

Det svenska teknikföretaget Waystream tillverkar produkter för bredbandsnät. Avtalet innebär att tillverkning förläggs till NOTEs fabrik i Lund.

Sedan tidigare tillverkar Waystream produkter i Kina men ser många fördelar med att tillverka den nya versionen av sina höghastighetsroutrar på NOTEs fabrik i Lund. Produktion av mindre serier förväntas starta under Q3 och utökas sedan till serieproduktion i Q4.

”NOTE utvecklas starkt och vi fortsätter att vinna många kunders förtroende. Sedan en tid ser vi ett påtagligt utökat intresse av tillverkning i Sverige och i vårt närområde. Waystream är ett spännande bolag som vi ser fram emot att utveckla ett gott samarbete med”, säger Johannes Lind-Widestam, NOTEs vd och koncernchef.

"Avtalet med NOTE AB är en del av vår strategi för riskminimering. Genom att ha tillverkning på flera platser i världen av våra produkter blir vi mindre sårbara för störningar i det logistiska systemet. För tillverkning av våra nya switchar sökte därför vi en lämplig partner med den konkurrenskraft och kompetens som behövs. Närhet till våra huvudmarknader var också ett viktigt krav av miljöskäl. Vi fann att NOTE Lund AB kunde tillmötesgå detta och därför valde vi dem.", säger Susanne Torrbacka, tillfällig VD på Waystream. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT