Sep 1, 2017

Nödduschar och ögonduschar anpassade för vårt nordiska klimat


Nu har Hansa Engineering lanserat nödduschar som fungerar utmärkt i vårt Svenska klimat med minusgrader på vintern.

Hansa Engineering i Solna har nu tagit in kvalitativa nödduschar och ögonduschar till industrin från det tyska företaget FSP-Tech GmbH.

Deras produkter är robusta och tillförlitliga för att klara en tuff miljö både utomhus och inomhus. Det unika med dem är att både nödduscharna och ögonduscharna fungerar utmärkt även i minusgrader.

Beroende på tillgång av vatten, risk för frysning m.m. finns flera olika nödduschar och ögonduschar att välja på, man kan även få nödduschar som har sina egna vattencisterner. De ska vara lätta att underhålla och inspektera och man kan få dem skräddarsydda efter behov.

Läs mer...
 • Oct 11, 2019

  Ett skepp kommer lastat - med 6000 ton stål

  Play Första stålleveransen har anlänt Göteborg, till bygget av stadens nya landmärke. Se filmen om projektet.
  391
 • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11