Nederman

Foto: Nederman.

Aug 21, 2019

Nederman Future Days - Årets viktigaste konferens om ren luft


Ren luft håller på att bli en bristvara. Mer än 95 % av världens befolkning andas dagligen dålig luft. Men det finns lösningar, inte minst inom industrin.

Det är utgångspunkten när Nederman som en av de ledande aktörerna inom industriell luftrening bjuder in till Future Days i Helsingborg den 17 september.

Hur ser situationen för ren luft ut? Vad gör politiker och beslutsfattare för att påverka utvecklingen? Vilka möjligheter ger den pågående digitaliseringen och Industri 4.0?
Dagens moderator Henrik Mitelman kommer att ställa några experter på området mot väggen för att ta reda på detta. Talarlistan är namnkunnig:

Robert O´Keefe från Health Effects Institute, Boston som ligger bakom rapporten ”The State of Global Air and Health” ger en överblick över dagens situation


Connie Hedegaard, välkänd dansk politiker och f d EU-kommisionär för miljöfrågor kommer att prata om nästa steg för en hållbar värld och vem som måste göra vad


Henrik Mitelman, analytiker och krönikör, talar själv med rubriken Globala megatrender förändrar allt!


Anders Borg, tidigare svensk finansminister belyser hur digitalisering och globalisering kommer att transformera vår ekonomi och vår framtid


Kerstin Lindell, koncernchef för Bona Group, betonar vikten av att hållbar utveckling inte är en påfrestning utan en integrerad del av ett företags utveckling och tillväxt

-Vi hoppas kunna visa att det trots nuvarande situation pågår ett arbete på många fronter och att det finns fullt utvecklade lösningar klara för användning i tillverkande industri, säger Sven Kristensson, VD och koncernchef för Nederman. Under den senaste fem-årsperioden har vi satsat hårt på att bygga upp en konkurrenskraftig IoT-plattform som kan serva våra kunder med digitala lösningar. Visionen är att redan år 2025 kunna erbjuda marknaden Clean Air as a Service.

Dagen kompletteras med inslag från Nederman, och avslutas med en paneldebatt. Konferensen är öppen för företagsledare, politiker, policymakers, analytiker och journalister men kommer även att besökas av ca 100 personer på ledande poster inom Nedermankoncernen. Konferensen hålls på engelska.

Fullt program och anmälan på www.nedermanfuturedays.com

 • Jan 29, 2020

  Latour förvärvar

  Nyheter Köper en ledande tillverkare av elektriska drivaggregat.
  104
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Hur digitaliserad är svetsning?

  Vi har börjat vänja oss vid digitala verktyg i tillverkningsindustrin med en ständig tillströmning av smarta lösningar, men hur smart är svetsningen idag? Vi frågar Marcus Lyberg på Nitator Stainless Steel.
  125