Foto: Mycronic.

Dec 28, 2018

Mycronic tar stororder från Asien


Ordern har bokats under det fjärde kvartalet och har ett värde i intervallet 30–35 MUSD

Mycronic har erhållit en order på tre maskritare från en befintlig kund i Asien. Ordern består av en Prexision-8, vars funktionalitet är begränsad till tillverkning av fotomasker upp till generation 6, samt en FPS8100 och en FPS6100. Ordern har bokats under det fjärde kvartalet och har ett värde i intervallet 30–35 MUSD. Leveransen av Prexision-systemet är planerad till det fjärde kvartalet 2019 och de två FPS-systemen till det andra kvartalet 2020.

Mycronics affärsområde Pattern Generators erbjuder maskritare för tillverkning av fotomasker inom flera tillämpningsområden. De utgörs huvudsakligen av bildskärmstillverkning (TV, smarta telefoner och surfplattor) och tillämpningar för multi-purpose-marknaden, ett brett segment vilket omfattar tillämpningsområden som exempelvis elektronisk kapsling, MEMS (mikroelektromekaniska system) och pekskärmsfunktioner.

– Det är glädjande att vi återigen fått kundens förtroende. Ordern visar tydligt att FPS-serien är väl etablerad som den mest avancerade maskritaren inom multi-purpose-segmentet. Samtidigt bekräftar ordern ytterligare behov av fotomaskyta inom bildskärmsindustrin, säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators at Mycronic.
    Annons
  • Sandvik Coromant tar täten online

    Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
    183
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT