Datron M8Cube. Foto: Solectro.

Aug 31, 2018

Mycket gynnsam i anskaffning  


Höghastighetsfräsen DATRON M8Cube är utvecklad för hög lönsamhet vid HSC-bearbetning av aluminium, frontplattor, profiler och chassi m.m.

Även kompositmaterial och andra NE-metaller bearbetas på ett ytterst effektivt sätt.

DATRON M8Cube ger fördelar till produktionen, en av fördelarna med DATRON M8Cube är att den har en stor bearbetningsyta på en liten uppställningsyta. Den är mycket gynnsam i anskaffning och har ytterst låga driftskostnader. Andra viktiga fördelar är de korta ställtiderna och den låga energiförbrukningen som ligger på i genomsnitt mindre än 2,5 kWh.

Minimalmängdskylsmörjsystemet bidrar till att ytterligare rengörings- eller avfallshanteringskostnader helt faller bort. Med alla dessa fördelar uppnås ett mycket bra pris-/effektförhållande som ger hög lönsamhet även vid låga stycktal.

DATRON M8Cube levererar utmärkt ytkvalitet i och med sin styva och vibrationsfattiga konstruktion. DATRON M8Cube är högdynamisk, har borstlös drift, optimerad styrning och en hög körhastighet upp till 22m/min, en högvarvig spindel med en effekt upp till 3,0kW. I kombination med små verktyg och varvtal upp till 60 000 varv/min möjliggörs en mycket hög spåneffekt och tillsammans med högkvalitativa lineärgejder, kulmutterspindlar, exakt tillverkade strukturelement och HSK-E 25 verktygskonor (option) uppnås en mycket hög precision.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  202
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  121
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT