Foto: Munters.

Oct 9, 2017

Munters gör en topprekrytering


Han är en erkänd expert inom industrin och får en ledande roll i att definiera planen för innovation och teknologi för hela Munters.

Munters har utsett Paul Dinnage till Teknologichef.

I denna roll kommer Paul att leda den globala teknologifunktionen för Munters och ha en ledande roll i att definiera planen för innovation och teknologi för hela Munters. Han kommer att göra detta i nära samarbete med Munters affärsområden, liksom med Global Operations och Global Services.

Paul Dinnage.

Paul har djup och bred erfarenhet av området och är en erkänd expert inom industrin. Han inledde sin karriär inom Munters 1985 som processingenjör vid fabriken i Amesbury, Massachusetts. Han har sedan dess arbetat inom Operations, Engineering och R&D. Han har kontinuerligt arbetat med att utforska och utveckla den enastående produktportfölj som Munters innehar idag.

Paul har en Bachelor of Science från Massachusetts Institute of Technology.

Paul rapporterar i och med detta till Munters VD och koncernchef och är medlem av koncernledning.
 • Oct 11, 2019

  Ett skepp kommer lastat - med 6000 ton stål

  Play Första stålleveransen har anlänt Göteborg, till bygget av stadens nya landmärke. Se filmen om projektet.
  391
 • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11