CH1100. Foto: Multidocker.

Dec 21, 2020

MultiDockeraffär i USA


Ordervärde överstigande 8 miljoner kronor.


MultiDocker har tecknat avtal om försäljning av en MultiDocker CH1100 till en amerikansk återförsäljare till ett belopp på mer än 8 MSEK.

-Det är glädjande att den amerikanska marknaden nu börjar återhämta sig trots pandemin, som under året lagt locket på mer eller mindre. Den här affären är viktig och det är glädjande att notera det ökande intresset säger Jan Håkansson, tf. VD.

MultiDocker utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler. Bolaget har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner. I december beviljades företaget rekonstruktion, till följd av kraftigt minskad försäljning under coronapandemin.

– Vi tar med denna åtgärd ansvar för den uppkomna situationen och vår ambition är att tillse att alla våra leveranser, såväl inneliggande som framtida, kan genomföras i tid, kommenterade då Percy Österström, grundare och styrelseordförande i MultiDocker. - Syftet med rekonstruktionen är att säkra MultiDockers fortsatta drift och därmed också behålla våra duktiga medarbetare samt trogna kunder och leverantörer. 
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT