Feb 17, 2020

Mindsource har levererat en förpackningslinje


Tre nyckelfärdiga robotceller levereras på under en vecka.

Tack vare goda förberedelser och utmärkt samarbete med kunden, installerade och driftsatte Mindsource tre nyckelfärdiga robotceller för en helt ny förpackningslinje på under en vecka ifrån leverans.

Leveransen omfattade tre fristående robotceller som tillsammans bildar en helt automatiserad förpackningslinje för fiskbensparkett. Förpackningslinjen är ansluten till både en profilerings linje och en UV-målningslinje. Den nya automatiserade förpackningslinjen ökar produktionskapaciteten avsevärt, eliminerar manuellt arbete och tidigare transporter mellan arbetsstationer.

- Vi börjar ett bra år 2020 med en ökad efterfrågan både för vår kund och för oss, säger Tomas Karlsson, VD för Mindsource.

För ytterligare information kontakta:
Tomas Karlsson, CEO, +46 70 461 63 92
tomas.karlsson@mindsource.nu

Om Mindsource
Mindsource är en pålitlig och innovativ partner som sedan 1995 har levererat automatiseringslösningar och kvalificerade ingenjörstjänster till industrin.


 • Mar 30, 2020

  Saab drar tillbaka utdelningsförslag

  Nyheter Stor orderstock och långsiktiga affärer har hittills skonat företaget från coronaeffekter, men bolaget utesluter inte negativ påverkan framöver.
  37
 • Mar 30, 2020

  Full fart hos teknikkonsulten

  Nyheter I januari öppnades dörrarna till ett nytt kontor i Gävle, efter två månader är flera intressanta projekt redan i rullning.
  105
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  23