Foto: Stenbergs.

Oct 15, 2019

Fullspäckat program på Metal Inspiration Days 27-28 november i Jönköping


För sjunde året i rad öppnar tre av branschens tyngsta aktörer, ABB Robotics, Edströms och Stenbergs, portarna till två inspirerande dagar.

Metal Inspiration Days är en möjlighet för branschen att träffas, nätverka och utbyta erfarenheter och idéer om exempelvis automation, minskade ställtider, mätutrustning, verktyg och innovativa produktionslösningar. Och det är svaren på de här frågorna som leder till att ”Tjäna mer pengar i Sverige”.

Arrangörerna utlovar ett större och bättre Metal Inspiration Days än tidigare med fler utställare och fullspäckat program med tips och verktyg för att utveckla ditt företag. Under två dagar, 27-28 november, bjuds på inspirerande föreläsningar och demonstrationer samt de senaste nyheterna från medutställarna.

På onsdag kväll, 27 november, är den årliga inspirationskvällen i samband med Metal Inspiration Days. Joe Labero, direkt från Las Vegas scener, underhåller på inspirationskvällen och bjuder på en unik upplevelse där du får komma närmare magin och mystiken än någonsin tidigare.

-Det är fantastisk roligt att för sjunde året i rad arrangera Metal Inspiration Days i Jönköping. Evenemanget växer för varje år och är väldigt uppskattat både av befintliga och nya potentiella kunder. Är man intresserad av att se åt vilket håll industrins trender pekar är MID ett måste att boka in i kalendern. Under MID-dagarna 27-28 november har vi på Edströms valt att lägga vårt fokus på automationslösningar och på hur man kan producera obemannat på ett enkelt kostnadseffektivt sätt, säger Henrik Olsson, VD Edströms Maskin.

-Anledningen till att ni skall besöka MID2019 är att i år har vi ett helt unikt program av flexibel standardiserad visionguidad automation. Vi levererar nyckelfärdiga lösningar eller funktionspaket kunden kan själv bygga vidare på. I år har vi även rekord i antalet medutställare, du som kund får en helt unik uppställning av branschens ledande leverantörer, säger Martin Jönsson, försäljningschef ABB Robotics

-Hos Stenbergs vill vi visa smarta lösningar och diskutera möjligheterna att göra din produktion mer lönsam. Tillsammans med våra 20 medutställare erbjuder vi ett komplett program där du som besökare kan fördjupa dig i allt från verktygsval och maskiner till utbildning och en trygg eftermarknadsservice. Under Metal Inspiration Days har Stenbergs ett fullspäckat schema och vi kommer att ha hela 13 maskiner igång för demo, säger Jonas Wihlborg, VD Stenbergs

För mer information och anmälningsmöjligheter besök arrangemangets hemsida:
www.metalinspirationdays.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT