Mattias Jaginder

Mar 29, 2017

Mattias Jaginder ny VD för Nomo


Mattias Jaginder har den 1 februari 2017 tillträtt som ny VD för Nomo Kullager AB, med verksamhet i flera skandinaviska länder.

Mattias Jaginder har den 1 februari 2017 tillträtt som ny VD för Nomo Kullager AB med verksamhet i Sverige, Finland och Danmark. Mattias kommer närmast från Schneidler Grafiska.

Mattias Jaginder har erfarenhet av industriell försäljning både i Sverige och internationellt. Bland tidigare arbetsgivare finns ViFlow Group, Atlas Copco och Xylem. Mattias är 47 år gammal och civilingenjör från Linköpings Tekniska Högskola.

I rollen som VD för Nomo efterträder han Curt O. Carlsson som efter 45 framgångsrika år i bolaget, varav de senaste sju som VD, går i pension i oktober 2017. Nomo är idag Nordens största oberoende distributör och specialist inom lager och transmissionsprodukter för bl a tillverkningsindustri och transporter. Nomo har drygt 100 anställda, huvudkontor och centrallager i Täby utanför Stockholm och säljkontor på sex orter i Sverige, på fyra orter i Finland samt i Danmark. Nomo ingår i Axel Johnson Internationals affärsgrupp AxIndustries.

"Jag otroligt glad för chansen att ta över som VD för NOMO Group. Det är ett företag med en väldigt väl fungerande affärsmodell och en intressant marknadsposition. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra kunniga och passionerade medarbetare vidareutveckla det som har byggts upp under Curts ledning", säger Mattias Jaginder.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT