Dec 17, 2018

Maskinsäkerhet har aldrig varit så enkelt


Safety Simplifier är ett säkerhets-PLC som erbjuder ett enkelt sätt att bygga skyddssystem för mobila och fasta maskiner, helt trådlöst.

Nu kan ni hitta Safety Simplifier på OEM Automatic.

Säkerhetslösningar kan upplevas som komplicerade och oflexibla men med säkerhets-PLC´t Safety Simplifier erbjuder vi dig flexibla och användarvänliga säkerhetslösningar som kommunicerar trådlöst.

Safety Simplifier är både ett säkerhets-PLC och en enhet för tryckknappar såsom nödstopp, reset med indikering, lås, lås upp, start, stopp m.m. Med Safety Simplifier bygger du enkelt upp kompletta säkerhetssystem precis där du behöver dem, exempelvis vid en dörr.

Safety Simplifier kommunicerar trådlöst i ett nätverk med upp till 16 enheter. Nätverket har inbyggd repeteringsfunktion som gör att alla enheter vidarebefordrar säkerhetsdata till varandra vilket betyder att alla enheter inte behöver höra varandra direkt utan säkerhetsdata repeteras alltid vidare.
  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  491
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Framtidens stål tillverkas fossilfritt

  – Om vi ska nå klimatmålen och behålla en konkurrenskraftig position måste vi revolutionera hela stålframställningsprocessen och bli fossilfria.
  88