Foto: Pixabay.

Sep 3, 2018

Maskinaffär till Kafeko Nordic och Bosch Packaging


Kunden är en av Sveriges största inom färdigskuren sallad.

Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology har fått en order till en kund inom fördigskuren sallad i Sverige. Kunden är en av de större i Sverige inom sin bransch. Leveransen är en VFFS, påsmaskin från Bosch Packaging Technology – SVE 3620 LR. En maskin som är lämplig för våt miljö där man har krav på städbarhet.

Bosch SVE 3620 LR - påsmaskin.

– Kunden har flera Bosch påsmaskiner sedan tidigare, gillar vår nära service och support, samt att maskinen är otroligt stabil, säger Ulf Svahn, försäljningschef på Kafeko Nordic. Maskinen levereras under hösten 2018.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns. Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129