Foto: Pixabay.

Sep 3, 2018

Maskinaffär till Kafeko Nordic och Bosch Packaging


Kunden är en av Sveriges största inom färdigskuren sallad.

Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology har fått en order till en kund inom fördigskuren sallad i Sverige. Kunden är en av de större i Sverige inom sin bransch. Leveransen är en VFFS, påsmaskin från Bosch Packaging Technology – SVE 3620 LR. En maskin som är lämplig för våt miljö där man har krav på städbarhet.

Bosch SVE 3620 LR - påsmaskin.

– Kunden har flera Bosch påsmaskiner sedan tidigare, gillar vår nära service och support, samt att maskinen är otroligt stabil, säger Ulf Svahn, försäljningschef på Kafeko Nordic. Maskinen levereras under hösten 2018.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns. Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT