Foto: Östrand & Hansen.

Feb 19, 2019

Mångmiljonorder till Östrand & Hansen


Får förnyat förtroende från underleverantör inom fordonsindustrin.

Östrand & Hansen i Bankeryd har fått order på att konstruera och tillverka en automatisk monteringsmaskin för bromssensorer. Kunden är CJ Automotive AB i Dalstorp.

CJ Automotive är en globalt ledande systemleverantör av pedalsystem till ett stort antal fordonstillverkare.

Sensorerna som skall tillverkas i utrustningen består av ett antal olika komponenter som skall sammanfogas till en färdig enhet. Lösningen kommer att bli tekniskt avancerad och innehålla allt från olika matarlösningar för enskilda komponenter till visionkameror, lasersvetsning, lasermärkning, magnetisering, servodrift, robothantering, överföring av mjukvara till kretskort samt test & verifiering. Allting skall ske med hög takt i ett antal olika stationer helt automatiskt.

-Det är alltid trevligt att få förnyat förtroende från kunder som vi levererat utrustning till tidigare. Framförallt när det gäller så här pass tekniskt avancerad utrustning. Det bekräftar att kunden har ett förtroende för oss och är nöjda med vad vi presterat tidigare, säger Östrand & Hansens VD Mikael Ronder.

-Det här är en order i mångmiljonklassen som är betydande för oss, 

Anläggningen skall levereras under Q4-2019.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  194
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  117
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  63
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT