Några av löparna på den vackra löpstigen runt Trollhätte kanal. Foto: Tommy Nils Andersson.

Jun 11, 2018

Lyckat arrangemang när GKN stod värd för Ariane Cross


I år var det 40:e gången loppet gick av stapeln.

 

1-3 juni stod GKN Aerospace i Trollhättan som värdar för Ariane Cross, ett återkommande löparlopp som arrangeras av företag som är involverade i rymdprogrammet Ariane. 

Arrangemanget samlade ca 450 personer från hela Europa där flertalet är ingenjörer. Några av dem hade också sina familjer med sig.

Utöver löparloppet arrangerades studiebesök där deltagarna fick få ta del av Trollhättan på ett fantastiskt sätt och kvällen avslutades med middag på Nova Arena.

”Vi som varit med och arrangerat det hela är jättenöjda med hur allt fungerat, och vädret bidrog givetvis till den goda stämningen. Deltagarna var väldigt nöjda med arrangemanget, inte minst den fina löparslingan runt kanalen”, säger Helene Svantesson, en av deltagarna i organisationsteamet.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129