CA1510

CA1510. Foto: Chauvin-Arnoux.

Oct 20, 2020

Luftkvalitetslogger för inomhusbruk


Med en luftkvalitetslogger görs mätningar för att kontrollera om luftkvaliteten är god i en lokal.

Chauvin-Arnoux presenterar CA1510 luftkvalitetslogger för inomhusbruk. Den mäter samt loggar koldioxid, temperatur och luftfuktighet i offentliga och privata miljöer.

Mätvärden visas i displayen, som dessutom varnar om koldioxidhalten blir för hög. Displayen kan även stängas av samt låsas så obehöriga inte kan ändra något under en pågående loggning.

CA1510 har både USB- och Bluetoothkommunikation till både pc samt Android enhet. Dessa används både för konfigurering, nedladdning av mätdata samt för att göra rapporter.

I det interna minnet kan upp till 1 miljon mätningar sparas. Med de uppladdningsbara batterierna kan upp till 45 dagars loggning göras. Det finns även en 5V USB adapter för längre loggningar.

CA1510 har ett praktisk utförande med magnet på baksidan för enkel och snabb uppsättning. Dessutom finns som extra tillbehör en vägghållare som kan förses med lås.
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • På jakt efter säkra leveranskedjor

  Covid-19-pandemin har synliggjort hur känsliga de globala handelssystemen är för störningar. Så här kan snabb tillverkning av detaljer öka säkerheten i dina leveranskedjor.
  131

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny gripper från OnRobot

  Robotgriparen 2FG7 är ett mycket bra alternativ för industrier som läkemedel och känslig elektronik.
  17