Foto: Toolpack.

May 18, 2018

Lifco förvärvar verksamhet för bilinredningar


Gör Modul-System till marknadsledare i Norge.

Lifco har tecknat avtal om att förvärva Toolpack AS bilinredningsverksamhet. Med förvärvet blir Modul-System den ledande aktören i Norge på marknaden för inredning till servicebilar.

Den förvärvade verksamheten omsatte 2017 cirka 40 MNOK och har ett femtontal anställda. Verksamheten kommer att konsolideras i affärsområdet Systems Solutions, division Inredning för servicebilar.

Modul-System är en av världens ledande leverantör av inredningar för servicebilar, med export till 50 länder. Huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg och inredningarna produceras i fabriken i Mullsjö utanför Jönköping. Modul-System ingår i Lifcokoncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  293

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  49