Gänget på Lesjöfors Automotive AB i Växjö

Feb 10, 2017

Lesjöfors dubbel vinnare av Årets leverantör


Ett nytt år innebär massor av nya möjligheter. Men låt oss först göra ett sista nedslag i 2016. I slutet av året kom glädjande besked att Lesjöfors Automotive AB samt vårt norska säljbolag Lesjøfors AS fått utmärkelsen som årets leverantör av sina respektive kunder. Stort kundfokus och hög servicenivå lyfts fram som nyckelfaktorer bakom framgångarna.

Lesjöfors Automotive AB med Växjö som bas blev tilldelade utmärkelsen ”Supplier of the Year” av kunden KG Knutsson – en välkänd spelare på skandinaviska eftermarknaden för reservdelar till personbilar. Utmärkelsen gick till Lesjöfors Automotive för sin höga servicegrad och leveransprecision.

- Den här utmärkelsen betyder självklart mycket för oss i Växjö. Det är alltid kul att få veta att man gör ett bra jobb mot kunden. Vi är ett härligt gäng som har jobbat ihop länge, det tillsammans med stort fokus på kund och hög servicenivå tror jag är viktiga faktorer för att göra ett bra jobb, säger Håkan Möller, vd på Lesjöfors Automotive AB. Dessutom har vi ett stort sortiment och håller vår produktion inhouse vilket även det är en viktig del i framgången.

Läs mer om utmärkelsen här

Internt samarbete & hög teknisk kompetens gav Lesjøfors AS priset

Norska säljbolaget Lesjøfors AS i Oslo arbetar sedan många år tillbaka med ett världsledande företag inom medicinska hjälpmedel, främst på den kinesiska marknaden. Sent i höstas kom beskedet att man fått utmärkelsen ”Excellent Supplier of the Year 2015”.

- Vi är hedrade över denna utmärkelse från en av våra viktigaste kunder, speciellt när erkännandet kommer från den kinesiska marknaden. Det visar verkligen att Lesjöforsgruppens fördelar med hög teknisk kompetens, stora fokus på våra kunders behov samt interna samarbete ger resultat även i Asien, säger Knut Wettre på Lesjøfors AS. Det enastående stöd vi får från våra producerande enheter inom Lesjöforsgruppen är den viktigaste faktorn som gör att vi kan konkurrera på den asiatiska marknaden.
  • Jun 18, 2021

    ABB moderniserar i Grycksbo

    Nyheter Lösningen från ABB optimerar processen och uppfyller senaste kraven inom maskinsäkerhet.
    74
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT