Jul 6, 2018

Lediga jobb - Ansvarig för ORDER / INKÖP  av slitdelar till svensk industri


Intercut är ett väletablerat och framgångsrikt agenturföretag med ca 20 anställda som säljer och servar produktionsmaskiner för stålindustrin.

Vi har funnits över 30 år på marknaden och våra kunder är allt från de största industriföretagen i Sverige till mindre smidesverkstäder. Nu satsar vi framåt och vill nu stärka vår avdelning för slitdelar och förbrukningsmaterial.

Vi letar efter Dig som kan ta ett helhetsgrepp av hela sortimentet i Intercut samt även vårt systerbolag Areg. Tjänsten är placerad moderna och trevliga kontor som finns i Sollentuna norr om Stockholm.

Vad innebär jobbet? Dina främsta arbetsuppgifter att ta emot order och köpa in artiklar till vårt lager, men också sälja bygga relationer med våra kunder som gynnar försäljningen. Du kommer även att bevaka avropsorder till storkunder men också uppdatera vårt artikelregister med nya artiklar och prisjusteringar. Vi uppmuntrar nya idéer och förslag till att stärka vår position på marknaden.

Vem letar vi efter? Om Du är tjej eller kille, yngre eller äldre, spelar ingen roll, det viktigast är att Du har ett bra driv och att Du gillar att ta kontakt och kan bygga relationer med vår kunder. Du jobbar mycket över telefon så svenska och engelska är viktigt. Vi ger Dig bra support med utbildning av våra system och produkter. Till Din hjälp finns hela tiden erfarna produktsäljare och servicetekniker.

Meriterande

  *   Utbildning inom relevant område eller någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  *   Erfarenhet av order, inköp- lagerfunktionen i administrativa system
  *   Grundläggande kunskaper Excell och Word.
  *   God teknisk vana.
  *   Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  *   Tyska är meriterande.

Maila Din ansökan till info@intercut.se eller kontakta VD Anders Pettersson på 070 6841030 för mer information.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anders Pettersson
VD/CEO
Intercut Sverige AB
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT