Oct 30, 2017

Ledande europeisk teknikbibel i ny utgåva


Den kompletta referensguiden för konstruktions- och maskiningenjörer med 38.000 lösningar.


 
norelem har släppt den 15:e utgåvan av THE BIG GREEN BOOK, den kompletta referensguiden för konstruktions- och maskiningenjörer och en hörnsten i industrin i hela Europa. THE BIG GREEN BOOK är en mångsidig resurs för ingenjörer och konstruktörer och har nu uppdaterats för att inkludera upp till 38 000 standardkomponenter, användbara för maskinbyggnad, verktygstillverkning, maskinteknik och automationsapplikationer.
 
Den globala tillverkaren och leverantören av flexibla standarddelar fyller boken, som blivit en auktoritet på teknikmarknaden, med omfattande produktinformation kring hela sortimentet, tillsammans med information inklusive komponentdimensioner, ritningar och standarder.

Kostnadseffektiv lösning
Standardkomponenter erbjuder en omedelbar och kostnadseffektiv lösning för ett antal konstruktionsutmaningar, och är mångsidiga att användas för kompletta system. Genom att köpa högkvalitativa standardkomponenter från en enda leverantör effektiviseras inköpsprocessen samtidigt som kostnaden och tiden för investeringar i samband med tillverkning av skräddarsydda delar elimineras.

Noterbara tillägg till årets THE BIG GREEN BOOK inkluderar 5-axliga spänn- och klämsystem, vridregellås, positioneringsmätare och tvärslider.

Marcus Schneck, CEO för norelem, förklarar: "Mot bakgrund av ökade krav på att konstruera mer funktionella produkter och system till lägre kostnad tror vi att högkvalitativa komponenter kommer att fortsätta spela en framträdande roll för att skydda industrins konkurrenskraft. Genom att använda standardkomponenter kan konstruktörer spara tid vid utformning och tillverkning av egna komponenter, så att de kan fördela resurser mot aktiviteter som skapar värde och ger en konkurrensfördel. Vårt uppdaterade sortiment ger företag ännu större flexibilitet för att dra nytta av nya och utvecklande marknadsmöjligheter."

För att komplettera denna omfattande databas med artikel- och komponentinformation finns även norelems tekniska experter till hands för att ta itu med specifika frågor, vilket bidrar med rekommendationer som leder till ökad effektivitet, ökad prestanda och reducerad kostnad över tiden.

Nu finns THE BIG GREEN BOOK även på svenska :
https://www.norelem.se/se/sv/Service/Katalogbest%C3%A4llning.html

För mer information: 
https://www.norelem.se

Om THE BIG GREEN BOOK
THE GREEN BOOK är både norelems idékatalog och en referensbok och har blivit norelems varumärke. Den är mer än bara en standardproduktkatalog och representerar allt som norelem står för och kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information med referenspraxis, råd och vägledning för bästa användning.

Om norelem
norelem är en världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar 38 000 standardprodukter till standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter. Nittioåtta procent av dessa delar är tillgängliga från lager och verksamheten levererar teknisk support på plats för produkter. Denna höga lagerförmåga gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider. Beställningar som placeras före 15:00 skickas samma dag.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT