Apr 17, 2018

Lämnar Gnosjöbolaget efter 18 år


Blir vd och koncernchef i ett bolag med annan verksamhetsinriktning.

Lars Kvarnsund, CFO i GARO, har idag meddelat att han har för avsikt att lämna sin tjänst i bolaget. Lars ingår i koncernledningen och har varit anställd på GARO sedan 2000. Han lämnar sin tjänst under hösten 2018 för att tillträda som VD och koncernchef i ett bolag med annan verksamhetsinriktning.

-Lars har arbetat i bolaget i 18 år och har framgångsrikt byggt upp en stabil ekonomi- och finansfunktion som har förmått hantera GAROs kraftiga tillväxt. Jag har förståelse för att han nu vill ta sig an denna nya utmaning och önskar honom all lycka till, kommenterar GAROs VD och koncernchef Carl-Johan Dalin.
 • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  160
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  385