Oct 1, 2019

KYOCERA Fineceramics Nordics visar nyheter på HI-Messen


I juni 2019 meddelade Aliaxis i ett pressmeddelande den planerade transaktionen av Aliaxis keramiska verksamhet till KYOCERA Fineceramics Group.

Det nya namnet för det nordiska bolaget är KYOCERA Fineceramics Nordics AB och har kvar sitt nordiska huvudkontor på samma adress i Spånga, Stockholm  med sin filial i Næstved. Företaget  är glad att kunna meddela att transaktionen skett som planerat.

På HI-mässan i Herning den 1 – 3 oktober kommer företaget att profileras under det nya namnet i monter J7220. Tillsammans med vårt moderbolag och systerbolag i Kyocera-koncernen kan företaget erbjuda ännu ett ännu större produkt och materialutbud än tidigare.

Tillsammans med vårt moderföretag KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH har vi många års erfarenhet av keramiska produkter för elektriska och tekniska applikationer. Vi har använt vår kombinerade erfarenhet och kunskap om våra keramiska produkter och lösningar och utvecklar, producerar och levererar ett brett utbud av produkter till många olika typer av industri. Vi utvecklar lämpliga skräddarsydda keramiska produkter och keramik-metall-kombinationer för speciella ändamål.

På HI-Messen kommer vi att fokusera på keramiska maskinkomponenter för mekaniska applikationer, keramer för högtemperaturapplikationer samt  elektroteknik, där vi kan erbjuda ett brett utbud av keramiska keramik-metall-lösningar. För att nämna några exempel producerar och levererar vi keramiska kolvar, bussningar, lager, ventilkomponenter, slitagedelar, rör, högtrycks- och högspänningsgenomföringar samt olika typer av sensorkomponenter för olika mätprinciper. Gemensamt för alla produkterna är att de är utformade för att arbeta under höga eller låga temperaturer i korrosiva, slipande och eroderande miljöer.

För mer information besök KYOCERA Fineceramics Nordics websida: www.kyocera-solutions.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT