Ljusfyrar. Foto: Rockwell Automation.

Oct 9, 2018

Kraftig, flexiblare ljusfyr från Rockwell Automation


Klarar 7 moduler i samma stapel och är både lättanvänd och lättkonfigurerad.

Rockwell Automation introducerar Allen-Bradleys 70 mm-ljusfyrssystem ControlTower 856T. Det nya systemet har kraftig LED-belysning och och ett brett utbud av audiovisuella tekniker samlade i Ø 70 mm-höljet. ControlTower 856T klarar upp till 7 moduler i samma stapel så att användarna kan övervaka fler maskin- och processtillstånd på en och samma enhet. 

Den nya moduldesignen gör att ControlTower 856T-systemet passar för ett brett utbud av signalapplikationer med mindre antal komponenter.

”Vår nya ljusfyr ger teknikerna snabbare time to market tack vare mindre komponenturval”, säger Alvaro Sanchez, product manager på Rockwell Automation. ”Användarna kan även få lägre total ägarkostnad tack vare skalbara audiovisuella tillval och möjlighet att övervaka fler maskintillstånd med en enda ljusfyr”.

Ljusfyren har insticksplintblock i basen och interna DIP-brytare i ljus- och ljudmodulerna för smidig konfigurering av driftlägen. Teknikerna kan välja bland många olika ljud för att varna operatörerna vid olika maskinstatusar och maskintillstånd. Ljudalternativen bygger på piezoelektriska och transducerbaserade flertonstekniker.

ControlTower 856T-systemet omfattar även fyrformade ljusmoduler som inte är staplingsbara för applikationer som kräver signalenheter med låg profil men som använder samma fästinfrastruktur som ljusfyren.

Det IP66/67-skyddsklassade systemet går att använda i tuffa miljöer med högre drifttemperaturer (upp till 70°C). Systemet finns som 24 V AC/DC och 120/240 V AC för att uppfylla de globala kraven. Produktserien finns som separata komponenter eller förkonfigurerade, fabriksmonterade ljusfyrar för optimal flexibilitet.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT