Konecranes topplastare.

Apr 3, 2020

Konecranes vinner sin största order på lastare någonsin


Vi är ärade över att få ta emot vår största beställning någonsin på topplastare.

I mars 2020 tecknade Konecranes sitt största reachstackeravtal någonsin med en kund i Tyskland. Konecranes vann beställningen på 39 reachstackers tillsammans med sin distributör Richter Fördertechnik GmbH & Co. KG. Leveranserna kommer enligt planerna att starta under det tredje kvartalet 2020 och pågå till första kvartalet 2021.

Avtalet täcker leveransen av 39 Konecranes SMV 2216 TC3 - rechstackers med modifikationer som möjliggör stapling av containrar på 22, 16 och 6 ton.

”Avtalsförhandlingen pågick länge och involverade många personer i organisationen. Vi är nöjda med resultatet och tacksamma för samarbetet med vår partner Richter Fördertechnik GmbH & Co. KG”, säger Ralf Gowin, försäljningschef för Tyskland på Konecranes Lift Trucks.

”Vi är ärade över att få ta emot vår största beställning någonsin på topplastare. Tyskland är en mycket viktig marknad för oss och den här beställningen visar på ett starkt förtroende för vår servicesupport. Samarbetet med Richter var avgörande för att vinna  avtalet”, säger Patrik Starck, regional försäljningschef för Europa på Konecranes Lift Trucks.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Reportage

    Nya eldrivna Merca-vanen till Sverige

    Mercedes-Benz satsar enorma belopp på elektrifiering av sitt utbud. Nu svensk säljstart för nästa modell på tur - en elektrisk storkombi.
    181