Jun 8, 2016

Kollaborativa robotar hos Elektroautomatik


Elektroautomatiks kunder och leverantörer på frukostmöte med Kuka-roboten iiwa.

Återigen var det dags för Elektroatomatik att dyka ner i möjligheterna som de nya kollaborativa robotarna kan erbjuda. Den här gången var KUKA:s robot LBR iiwa på besök.

– Vi bjöd in våra kunder och leverantörer till en frukostträff där framtiden med kollaborativa robotar stod på agendan, säger Jonas Kjellberg, VD på Elektroautomatik.

Som gästföreläsare talade Joacim Lorentsson, Kukas nordiska försäljningschef. Efter talen fick gästerna chansen att testa och känna på iiwa.

Kollaborativa roboten iiwa.

– Detta var mycket uppskattad, forsätter Jonas. Det är viktigt att vi, våra kunder och leverantörer hela tiden lär oss mer om de tekniska alternativ som finns på marknaden. Utvecklingen går fort fram och möjligheterna vi kan erbjuda våra kunder ökar för var dag.

Efter frukostträffen fick Elektroautomatiks personal en närmare genomgång av den samverkande och innovativa roboten.

– Det är både roligt och inspirerande att få se vilka möjligheter den här typen av robotar kan skapa, säger Andreas Hagman, automationschef på Elektroautomatik. Jag ser fram emot att utveckla vår kompetens inom området i framtiden.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  200
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  120
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT