Aliaxis

Bild: Aliaxis.

Aug 28, 2019

Keramer, när inget annat fungerar!


Den 29 augusti är det dags för Aliaxis populära Keramikseminarium i Göteborg.

Denna dag bör man absolut inte missa om man vill lära sig mer om tekniska keramer.

Årets seminarium kommer innehålla föredrag från en mängd olika branscher om hur Aliaxis högpresterande och högrena FRIALIT®-DEGUSSIT® material används med stor framgång för avancerade produkter och krävande applikationer. Mycket av fokus kommer att ligga på keramernas möjligheter i förbindelse med kundernas och marknadens alltmer ökade krav och behov. Aliaxis Utilities & Industry bedriver tillsammans med koncernbolaget Friatec en ständig utveckling av material, produkter, användningsområden och produktionsprocesser.

Detta vill Aliaxis förmedla till sina kunder och partners på denna seminariedag, som arrangeras på Hotell Scandic Rubinen i Göteborg. Aliaxis, deras samarbetspartners och några av deras kunder kommer att berätta om sina positiva erfarenheter av Aliaxis keramiska lösningar i deras produkter, anläggningar och system. Det bjuds på intressanta föredrag från industrin alla hörn: kemisk industri – medicinteknik – verkstad – instrument – forskning - högtemperaturindustri – offshore & subsea – sensorteknik, mikrovågsteknik och mycket mer.

Seminariedagen avslutas med en intressant och informativ dag på bästa sätt med en god middag i trevligt sällskap. Under pauserna och under kvällen ges möjligheter att nätverka samt utbyta erfarenheter och idéer inom och utanför sin bransch med Aliaxis, deras kunder och partners.

Seminarieprogrammet finns på Aliaxis hemsida: www.aliaxis-ui.se där man också kan anmäla sig till seminariet. Antalet platser är begränsat.

Gå inte miste om en spännande dag med möjligheter att utveckla ditt keramiska know-how och trevlig samvaro med Aliaxis och de andra deltagarna!
  • Mar 4, 2021

    SKF investerar 400 miljoner

    Nyheter Helautomatiska tillverkningskanaler för produktion av superprecisionslager ska installeras.
    120
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT