Foto: Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology.

Feb 27, 2018

Kafeko Nordic får order på förpackningslinje


Ska levereras till en av Sveriges större snackstillverkare.

Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology har fått en order till en kund inom snackstillverkning. Kunden är en av de större i Sverige inom sin bransch.

Leveransen är en komplett förpackningslinje bestående utav; inmatningssystem, multiheadvåg för uppvägning av produkter, en Bosch SVE 2520 DZ vertikalpåsmaskin, utmatningssystem med röntgenutrustning samt plattform och entresolplan.

– En av anledningarna till att kunden valde just Bosch var att påsmaskinen är den mest flexibla på marknaden, säger Ulf Svahn, försäljningschef på Kafeko Nordic. Totalt kan man tillverka 7 olika påstyper på denna maskin. Kunden kommer tillverka planpåsar, ståpåsar samt Doy-Zip påsar med återförslutning. Hela leveransen var en ”turn-key” lösning från Bosch.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns. Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129