Foto: Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology.

Feb 27, 2018

Kafeko Nordic får order på förpackningslinje


Ska levereras till en av Sveriges större snackstillverkare.

Kafeko Nordic och Bosch Packaging Technology har fått en order till en kund inom snackstillverkning. Kunden är en av de större i Sverige inom sin bransch.

Leveransen är en komplett förpackningslinje bestående utav; inmatningssystem, multiheadvåg för uppvägning av produkter, en Bosch SVE 2520 DZ vertikalpåsmaskin, utmatningssystem med röntgenutrustning samt plattform och entresolplan.

– En av anledningarna till att kunden valde just Bosch var att påsmaskinen är den mest flexibla på marknaden, säger Ulf Svahn, försäljningschef på Kafeko Nordic. Totalt kan man tillverka 7 olika påstyper på denna maskin. Kunden kommer tillverka planpåsar, ståpåsar samt Doy-Zip påsar med återförslutning. Hela leveransen var en ”turn-key” lösning från Bosch.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns. Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • dmgmori Reportage

  Globala jätten till Elmia Verktygsmaskiner

  Inom 30 mils radie från Jönköping hittar verktygsmaskinstillverkaren 80 procent av sina svenska kunder. Därför är det en självklarhet att ställa ut på Elmia Verktygsmaskiner.
  217

 • Teknik

  Fräsarna går på djupet

  Dormer Pramet har utvidgat sitt fräsprogram för formverktygstillverkning och övrig bearbetning med ett flertal nya produkter.
  17