Italian Trade Agency - ICE. Italienska samlingsmontern B03:92.

Nov 9, 2018

ITA’s Investeringsteam ”Invest in Italy” kommer till Elmia Subcontractor


Den 14-15 november kommer Italienska Exportmyndighetens "Invest in Italy"-avdelning till Jönköping för att söka samarbeten med svenska aktörer.

Elisa Pin, från ITAs Invest in Italyavdelning, kommer att finnas på plats i ITA montern, B03:92, under två dagar för face 2 face möten med eventuella investerare för produktionsprojekt för industrin i Italien. 

- ”Vårt uppdrag är att stödja skandinaviska bolag i investeringsprojektens alla olika delar”, säger Elisa Pin.

”Vi har en flera incitamentsprogram att erbjuda skandinaviska företag. Främst riktar vi in oss på sektorer inom tillverkningsindustrin, fastigheter, energi och återvinning, men även teknologi kan vara intressant för oss”.

ITA träffar gärna intressenter och intresserade bolag som deltar på Elmia. De bjuder in alla möjliga partners att komma och ta en kopp kaffe på Italienska samlingsmontern B03:92.

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå?
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  194
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  117
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  63
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT