Christian Berner-1

Foto: Christian Berner.

Nov 5, 2019

Christian Berner vässar maskinparken med femaxlig


"Ingenting är omöjligt med femaxlig simultanbearbetning"

Med CNC-maskinen kan Christian Berner bearbeta större volymer och utföra mycket komplicerade detaljer efter kundens önskemål och med snäva toleranser.
Senaste tillskottet i maskinparken för bearbetning av konstruktionsplaster är en Homage Centateq P-300. En fullt simultan, femaxlig CNC-maskin med verktygsväxlare.

Maskinen kan bearbeta stora volymer med sina automatiska verktygsbyten för fräsning, borrning och sågning. Med Mastercam digitala ritningar sköts fina detaljer i ett förväg bestämt mönster, snabbt och exakt.

-Det här gör vår produktion mer komplett och vi kommer att kunna utföra avancerade bearbetningar till våra kunder säger Roger Forsberg, säljchef Teknisk plast. Det tillsammans med korta leveranstider tror vi leder till fler och fördjupade samarbeten med våra kunder.

Christian Berner erbjuder allt från halvfabrikat till färdigbearbetade detaljer i såväl högkvalitativa plastmaterial som de mest förekommande konstruktionsplasterna. Företaget har framförallt specialiserat sig på material med mycket låg friktion och hög slitstyrka, främst för mekaniska konstruktioner och inklädnader.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT