Jouka

Foto: Jouka.

Feb 10, 2020

Indutrade förvärvar ventiltillverkare


Företaget tillverkar kulventiler.

Indutrade har den 6 februari tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Jouka OY med en årsomsättning om cirka EUR 6,5 miljoner. 

Jouka designar och tillverkar kundanpassade kulventiler och integrerade kulventilslösningar. Företaget erbjuder anpassade produkter med stort fokus på kundspecifik utveckling. Kundsegmenten finns främst på den finska marknaden och inkluderar maskintillverkning, marin-, process- samt massa- och pappersindustrin.

Med flexibel tillverkning och konkurrenskraftiga leveranstider erbjuder Jouka kundanpassade produkter såsom speciella materialspecifikationer och måttanpassade lösningar. Jouka grundades 1957 och har 31 anställda i Ylöjärvi, Finland.

Tillträde ägde rum den 6 februari och bolaget kommer att ingå i Indutrades affärsområde Finland.
 • Apr 8, 2020

  Clemondo tecknar miljonkontrakt

  Affärer Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.
  82
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  37