Sep 17, 2020

Indutrade förvärvar UK Gas Technologies koncernen


Indutrade har den 17 september tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i det brittiska bolaget UK Gas Technologies Ltd, www.ukgastech.co.uk, med en årsomsättning om cirka GBP 11 miljoner.

UK Gas Technologies är en koncern som tillverkar och erbjuder kundanpassade lösningar för olika slags medicinska gaser och laboratoriegaser av hög renhet, renat vatten och ångsystem samt andra processinstallationer och specialsystem. Kunderna finns över hela världen inom segment såsom vård och sjukhus, läkemedelstillverkning, forsknings-laboratorier och tillverkning av solceller och halvledare.

Koncernen grundades 1983 och består idag av tre bolag, Medical Gases Ltd, Microgas Systems Ltd, och Puretec Process Systems Ltd. UK Gas Technologies har 32 anställda och är baserade i Gatwick Surrey, Storbritannien.  

Tillträde sker idag och UK Gas Technologies kommer att ingå i Indutrades affärsområde Flow Technology.

Förvärvet bedöms ha en marginellt positiv påverkan på Indutrades resultat per aktie.

gas    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    56
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT