Foto: Topflight.

Dec 6, 2018

Indutrade-bolaget har ny produktionslinje på plats


Företaget i Ängelholm satsar 3,5 miljoner för framtiden.

Indutrade-bolaget Topflight är en av marknadsledarna när det gäller utveckling och produktion av dekaler och andra självhäftande produkter med höga krav på kvalitet och lång livslängd. Kunderna består till stor del av svensk tillverkningsindustri och all produktion sker i Ängelholm.

-Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight, menar VD Lalle Nilsson.

Topflight har haft en positiv utveckling de senaste åren och tror på en fortsatt ljus framtid. För att möta en ökad efterfrågan och säkerställa fortsatt hög leveranssäkerhet och hög kvalitet har företaget precis installerat en ny produktionslinje.

Maskinen är en cylinderdriven Screenarkpress av märket Sakurai med automatisk iläggare och utrustad med diverse styr- och kontrollsystem som innebär en effektivare produktion med bibehållen hög kvalitet. För att minska miljöbelastningen är maskinen utrustad med en energisparfunktion som gör att den går ner i sparläge vid kortare stopp. Den totala investeringen för maskin inkl tork är ca 3.5 miljoner kronor.

Topflight med produktion och huvudkontor i Ängelholm har säljkontor i Västerås, Jönköping och Stockholm. Företaget har 46 anställda och omsätter 70 miljoner kronor.

Topflight ägs av Indutrade AB som är en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag med drygt 5 500 anställda i 28 länder och som är verksamma i fyra världsdelar. Indutrade AB är noterat på Stockholmsbörsen.

 • Mar 21, 2019

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Reportage Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  4
 • Mar 21, 2019

  Dacke Industri förvärvar Optronic

  Nyheter Dacke Industri förvärvar samtliga aktier i Optronic Partner pr AB, som är ledande i Norden inom utveckling och tillverkning av optiska sensorer för industrin.
  8
 • Mar 21, 2019

  Fullt drag i Sandviken

  Branschnytt Över 600 besökare har vallfärdat till Sandvik Coromants Tech Days som nu går in på tredje och sista dagen.
  459
 • Mar 21, 2019

  Goodtech levererar robotsvetscell till Permascand

  Branschnytt Lösningen ger Permascand ökad produktion med lägre bemanning, bra flexibilitet för nya produkter och korta konverteringstider. 
  62
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  208

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  4