Mar 22, 2021

Nu ska industrin åter igen mötas på Elmia Subcontractor 2021


Planeringen för årets mässa är i full gång.

Elmia Subcontractor meddelar idag att mässan är i full gång med planering inför hösten. Mässan som var inställd 2020 hoppas och planerar således för att möta tillverkningsindustrin i Jönköping i november. 

Innehåll och program kommer att handla om aktuella teman som tar ett helhetsgrepp om såväl dagsläget som framtiden. Vi är förberedda för att öppna upp en säker anläggning, det ska kännas tryggt att mötas på Elmia. Säger Johanna Bjurevik mässansvarig för Elmia Subcontractor i höst. 

-Det handlar om att hitta nya och rätt kontakter som leder till affärer för våra kunder, men också att finna lösningar på olika problem, få kunskap och inspiration till utveckling säger Johanna.

Johanna Bjurevik är mässansvarig istället för föräldralediga Helena Åhs. Johanna har lång och bred erfarenhet av Elmia och har tidigare jobbat i olika roller med ett flertal av Elmias mässor. Under 2020 tog hon klivet in i team Subcontractor som projektledare tillsammans med Helena.


Johanna Bjurevik, mässansvarig Elmia Subcontractor.

-Att få vara med att bidra till våra kunders framgång känns naturligtvis mycket tillfredsställande och man förstår att  mässan spelar en viktig roll för tillverkningsindustrin.

Årets mässa kommer att  leverera en kombination av fysisk och digital mötesplats.

 
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    59
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT