Foto: Skövde Kommun.

Nov 13, 2018

Industriföretag i Skövde är med på Elmia Subcontractor


Made in Skövde har genom åren byggt upp en väl fungerande plattform för erfarenhetsutbyte och utvecklingssamverkan.Nätverket består av en rad tillverkande företag med olika spetskompetenser som kompletterar varandra i montern i syfte att så många affärer som möjligt ska landa i Skövde. Företagen i Made in Skövde stöttar varandra gällande allt från etablerings- och lokalfrågor till förvärv av fastigheter, produktionstillstånd, rekryteringar, traineeprogram och utbildningsprojekt.

För nionde året ställer man nu gemensamt ut på underleverantörsmässan i Jönköping, Elmia Subcontractor. Elmiamässan är ett led i Made in Skövdes arbete att göra Skövde till en starkare industristad.

Bland företagen som ställer ut finns årets tillväxtbolag i Skövde ToWe Elektronik, SMK, Nystedts, Ferrocon, Skövde Gravyr, Jonssons Mekaniska och Götlunda CNC. Furhoffs Rostfria, som också är en del av Made In Skövde, ställer också ut på mässan, men i en egen monter.

Välkommen att besöka företagen i A-hallens monter A01:36 den 13-16 november.

Om Made In Skövde
Tillverkande företag har ofta mycket gemensamt. Kunder, kvalitetskrav, leveranser, material, maskiner och kompetenser är bara några exempel. Made in Skövde är ett nätverk bestående av en rad tillverkande företag med olika spetskompetenser. Samverkan, kunskap, kvalitet och modern industriteknologi kännetecknar vårt koncept med syfte att skapa möjligheter så fler jobb tas hem till och stannar i Skövde. Ensam kan vara stark men tillsammans är vi utan tvekan starkare.

Genom Made in Skövde har vi byggt upp en bra plattform för erfarenhetsutbyte och utvecklingssamverkan. Vårt nätverkande leder alltid framåt och ibland även till affärer. Vi stöttar varandra gällande allt från etablerings- och lokalfrågor till förvärv av fastigheter, produktionstillstånd, rekryteringar, traineeprogram och utbildningsprojekt. Under flera år har vi ställt ut tillsammans på Elmia Subcontractor i Jönköping där vi kan hjälpa varandra att knyta kontakter och hitta nya kunder. Det har visat sig vara lyckat att kunna erbjuda flera olika verksamhetsområden i en och samma monter. Får ett företag en förfrågan om en tjänst de inte kan hjälpa till med känns det bra att kunna hänvisa till något av nätverkets andra företag. Ibland kan det sluta med att en gemensam offert tas fram. Samarbetet leder både våra företag och Skövde som stad framåt! Läs mer om Made in Skövde här.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT