Annons

Upplev framtiden med Autodesks "The Futue of Scandinavian Manufacturing"

Nov 21, 2018

IKEA & SSAB om framtidens tillverkning


Hur skapar, designar och säljer du framtidens produkter i större serier till lägre kostnad?

Den 22:a november kommer Autodesk till Stockholm med sitt event; "The Future of Scandinavian Manufacturing". Med ett fullspäckat program med talare från IKEA, SSAB, Jelmtech med flera hoppas de kunna visa hur digitalisering och användning av rätt teknik kan ge tillverkande företag en konkurrensfördel.

Branschutmaningar och strategier
Eventet riktar sig både till dig som designer, konstruktör eller motsvarande och samtidigt dig som är ansvarig för verksamheten. Förmiddagens nyckelord är inspiration och handlar om framtidens sätt att skapa, designa och sälja fler produkter till mindre kostnad, hur IKEA ser på 3D printade produkter och hur många har missförstått vad digitaliseringen betyder i praktiken. Eftermiddagen består av två spår. Det ena handlar om strategi för att vända branschutmaningar till er fördel, och det andra spåret handlar om verktyg med insikt i den senaste tekniken för att underlätta din vardag.

Träffa experterna
På användarspåret där fokus är att ge er rätt verktyg kommer Autodesk visa värdet av Inventor som en del i sin Product Design & Manufacturing Collection, de kommer visa nya sätt att förbättra det interna och externa samarbetet med designfiler samt hur man blir mer produktiv med Autodesk Inventor. Det kommer också finnas en Question Bar på plats under hela dagen där du kan träffa Autodesk Experter som har svar på alla dina frågor.

Testa dina idéer på plats
På ledningsspåret som är mer strategiskt erbjuder Autodesk en interaktiv Workshop där du tillsammans med andra i liknande situation under kunnig ledning diskuterar vilka utmaningar som branschen står inför och vilka verktyg som finns tillgängliga för att hamna i framkant. Workshopen är utformad för att göra det möjligt för dig som befinner sig i en beslutsfattande roll att kunna identifiera vilka möjligheter som är prioritet för er verksamhet samt hur du kan börja förbättra effektiviteten inom de områden.

Läs mer och anmäl dig här!

När: 22:a November

Var: Nalen, Stockholm (Regeringsgatan 74, 111 39 Stockholm)

Tid: 09.30-17.00 efterföljs av middag (valfritt)
    Annons
  • Sandvik Coromant tar täten online

    Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
    183
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT