Dec 20, 2018

igus E2 Micro - Minst i familjen


E2 Micro är kabelkedjan som klarar 25 % längre fribärande längd och upp till 100 % mer vikt trots sin låga vikt och kompakta storlek. 

Ni hittar E2 Micro på OEM Automatic.

E2 Micro är en av våra minsta familjer kabelkedjor som finns i en mängd olika utföranden. En låg vikt utan att förlora stabiliteten gör den idealisk för högdynamiska applikationer. E2 Micro har en skonsam insida med inre uppdelning och finns i tre utföranden: öppning på inner- eller ytterradien, eller icke öppningsbar.

Jämfört med kabelkedjor i liknande storlek klarar E2 Micro upp till 25 % längre fribärande längd, upp till 100 % mer vikt och har en betydligt tystare gång tack vare förbättringar mellan länkarna.

igus® erbjuder flera olika tillbehör och fästmöjligheter, allt för att förenkla er installation samt förlänga livslängden på era kablar.

-Mycket små innerhöjder och böjningsradier
-Låg vikt
-Tål höga hastigheter och accelerationer
-Vridstyv kedja
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  243

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  49