Annons

Öppet hus i Pfronten 21-27 januari

Nov 13, 2018

Har du en konkurrenskraftig produktion om fem år?


I alperna finner du framtidens högteknologi, här får du veta mer.

Ta reda på det i en unik miljö med världsledande teknologi och tillsammans med många av dina kollegor.

Det är med stor glädje vi har möjlighet att bjuda in dig till 2019-års Öppna Hus i Pfronten!

Varje år åker DMG MORI och många av deras kunder ner till platsen där alperna börjar, till Pfronten. En plats som numera är välkänd för många inom tillverkningsindustrin och i synnerhet inom världen av maskinbearbetning.

Pfronten är High-Tech
På en större utställningsyta än någonsin förr visas fler än 70 high tech maskiner där närmare hälften av dem demonstreras med någon form av automationslösning.

En röd tråd och avgörande investering för nutiden
Automationen genomsyrar hela mässan och vi vill med vårt koncept SmartFactory peka på hur du kan skapa en röd tråd genom hela din produktion, från ritning till färdig detalj. Vi presenterar hur CELOS gör det möjligt för dig att integrera varje del av ditt företag, från maskin till kringutrustning och planeringsverktyg, och dessutom länka detta till digitaliserad produktion och smarta automationslösningar.

Bygga relationer
Syftet med vårt öppna hus i Pfronten är inte att sälja maskiner på plats utan huvudsyftet är att bygga relationer med våra kunder. Kunderna får se vår teknik och hur våra maskiner byggs. Vi får god tid tillsammans och konstruktiva diskussioner förs överallt. Det är vad det handlar om, säger Patrick Almquist på DMG MORI.

Varje år rekordår
För varje år som ”Öppet hus” i Pfronten varit slås nya rekord både i besökare och innovation. Ditt besök i Pfronten blir till ett oförglömligt minne - High-Tech i aplerna.

Var vill du vara om 5 år med just din produktion?
Vi ser fram emot att få träffa dig och visa det senaste DMG MORI har att erbjuda dig och ditt företag! Välkommen till Pfronten!

Läs mer och anmäl dig till Öppet hus i Pfronten här!

Anmäl dig till Öppet hus i Pfronten redan idag!
Mejla ditt intresse till: elin.bernhardsson@dmgmori.com
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  194
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  117
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  63
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT