hydroscand Armenien

Fr.v. Roin Gigiberia (VD Hydroscand Georgien), Arne Kukin (VD Hydroscand Armenien), Kalle Solba, (global etableringschef på Hydroscand Group) och Patrik Tidebrant (Chief Business Development Officer på Hydroscand Group). Foto: Hydroscand.

Aug 12, 2019

Hydroscand etablerar sig i Armenien


Hydroscand växer kraftigt och väljer nu att etablera sig i ytterligare ett land, Armenien.


Detta innebär att Hydroscand Group nu har verksamhet i 20 länder globalt.

2019 innebär inte bara 50-årsjubileum för Hydroscand utan även etablering i två nya marknader. I mars etablerade sig Hydroscand på Island och nu har företaget även startat upp verksamhet i Armenien.

Etableringen i Armenien är strategiskt viktig för Hydroscand där företaget ser stora möjligheter i en växande lokal marknad. Sedan 2015 har Hydroscand funnits representerade i Georgien och det är därför ett naturligt steg att nu expandera verksamheten i regionen och starta upp Hydroscand i närliggande Armenien.

”Det känns mycket bra att vi nu kan expandera och starta upp vår egen verksamhet i Armenien. Det är en spännande marknad där vi kan se ett starkt behov av våra produkter och tjänster, framförallt från kunder inom gruvdrift och infrastruktur”, säger Kalle Solba, global etableringschef på Hydroscand Group.

Den första filialen i Armenien öppnade i april 2019 och är belägen i Armeniens huvudstad Jerevan.
Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.
 • Nov 20, 2019

  Cell Impact rekryterar COO

  Branschnytt Med erfarenhet av högvolymsproduktion till kunder i fordonsindustrin ska han utveckla Cell Impacts produktion.
  104
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Nya Bond-bilen avtäckt

  I april 2020 är det världspremiär för den 25e officiella James Bond-filmen "No Time To Die", med Daniel Craig i huvudrollen.
  501