hydroscand Armenien

Fr.v. Roin Gigiberia (VD Hydroscand Georgien), Arne Kukin (VD Hydroscand Armenien), Kalle Solba, (global etableringschef på Hydroscand Group) och Patrik Tidebrant (Chief Business Development Officer på Hydroscand Group). Foto: Hydroscand.

Aug 12, 2019

Hydroscand etablerar sig i Armenien


Hydroscand växer kraftigt och väljer nu att etablera sig i ytterligare ett land, Armenien.


Detta innebär att Hydroscand Group nu har verksamhet i 20 länder globalt.

2019 innebär inte bara 50-årsjubileum för Hydroscand utan även etablering i två nya marknader. I mars etablerade sig Hydroscand på Island och nu har företaget även startat upp verksamhet i Armenien.

Etableringen i Armenien är strategiskt viktig för Hydroscand där företaget ser stora möjligheter i en växande lokal marknad. Sedan 2015 har Hydroscand funnits representerade i Georgien och det är därför ett naturligt steg att nu expandera verksamheten i regionen och starta upp Hydroscand i närliggande Armenien.

”Det känns mycket bra att vi nu kan expandera och starta upp vår egen verksamhet i Armenien. Det är en spännande marknad där vi kan se ett starkt behov av våra produkter och tjänster, framförallt från kunder inom gruvdrift och infrastruktur”, säger Kalle Solba, global etableringschef på Hydroscand Group.

Den första filialen i Armenien öppnade i april 2019 och är belägen i Armeniens huvudstad Jerevan.
Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Solectro laserrök-1 Teknik

    Laserrök – ett mycket hälsofarligt ämne

    Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning mfl är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett mycket hälsofarligt ämne?
    14