Foto: Hybricon.

Jun 3, 2020

Han ska ratta elbusstillverkaren


Hybricon utser ny vd.

Styrelsen i Hybricon Bus System AB har utsett Mårten Fuchs till ny Verkställande Direktör från och med 2020-07-01. Nuvarande VD, Johan Suup, fortsätter som VD fram till 2020-06-30 och tillträder därefter en ny tjänst i Hybricon som Teknisk Chef. I sin nya roll kommer Johan, genom sin gedigna tekniska kompetens, fokusera på nordiska anpassningar av King Longs produktprogram och stödja säljprocessen genom att ta fram kundanpassade lösningar.

Mårten Fuchs har redan börjat arbeta i Hybricon med ansvar för affärsutveckling fram till han tillträder som VD. Mårten kommer närmast från Alo Tenneessee Inc. där han ansvarat för att flytta Ålö koncernens Nordamerikanska produktion och logistik center från Tennessee till South Carolina. Han har tidigare varit VD på Delete AB samt innehaft olika befattningar inom eftermarknad, produktion och inköp på Komatsu, Atlas Copco och Volvo.
  • Jul 7, 2020

    Industrins orderingång ökade i maj

    Nyheter Totala orderingången ökade men trots det uppvisade en majoritet av industrins delbranscher negativa utvecklingstal på månadsbasis.
    5
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT