Aug 22, 2018

Husqvarna utser ny finansdirektör


Glen Instone har utnämnts till Senior Vice President och finansdirektör för Husqvarna Group.

Glen Instone, för närvarande Vice President (VP) Global Sales & Services för Husqvarna Divisionen, har arbetat på Husqvarna Group sedan 2006. Han har innehaft en rad olika positioner som VP Finance för divisionen Husqvarna, VP Finance, Europe, Middle East & Africa samt VP Finance Manufacturing, Logistic & Purchasing. Innan Glen började på Husqvarna Group var han financial controller för Electrolux Outdoor Products, UK, BE och NL.

Glen har en Accounting & Finance degree (BA Hons) från Teeside University, Storbritannien.

-Jag är väldigt glad över att få välkomna Glen Instone som vår nya finansdirektör och speciellt glad över att vi har hittat den bästa kandidaten internt. Glen har en bred och omfattande erfarenhet av företaget samtidigt som han har de rätta personliga- och ledarskaps kvalitéerna för att bidra till Husqvarna Groups resa mot marknadsledarskap. Jag vill samtidigt passa på att tacka Jan Ytterberg för hans bidrag under sin tid som finansdirektör, säger Kai Wärn, VD och koncernchef, Husqvarna Group.

Glen Instone tillträder rollen som finansdirektör den 1 november 2018.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  200
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  120
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT