Aug 22, 2018

Husqvarna utser ny finansdirektör


Glen Instone har utnämnts till Senior Vice President och finansdirektör för Husqvarna Group.

Glen Instone, för närvarande Vice President (VP) Global Sales & Services för Husqvarna Divisionen, har arbetat på Husqvarna Group sedan 2006. Han har innehaft en rad olika positioner som VP Finance för divisionen Husqvarna, VP Finance, Europe, Middle East & Africa samt VP Finance Manufacturing, Logistic & Purchasing. Innan Glen började på Husqvarna Group var han financial controller för Electrolux Outdoor Products, UK, BE och NL.

Glen har en Accounting & Finance degree (BA Hons) från Teeside University, Storbritannien.

-Jag är väldigt glad över att få välkomna Glen Instone som vår nya finansdirektör och speciellt glad över att vi har hittat den bästa kandidaten internt. Glen har en bred och omfattande erfarenhet av företaget samtidigt som han har de rätta personliga- och ledarskaps kvalitéerna för att bidra till Husqvarna Groups resa mot marknadsledarskap. Jag vill samtidigt passa på att tacka Jan Ytterberg för hans bidrag under sin tid som finansdirektör, säger Kai Wärn, VD och koncernchef, Husqvarna Group.

Glen Instone tillträder rollen som finansdirektör den 1 november 2018.
 • Aug 21, 2019

  Försämrad konjunktur hotar jobben i Västernorrland

  Nyheter Industriföretagen i mellersta Norrland ser ut att ha drabbats snabbare av minskad orderingång från exportmarknaden än industrin i Sverige totalt sett. Det visar en ny rapport från Teknikföretagen.
  0
 • Aug 20, 2019

  Han ska lösa ingenjörsbristen

  Arbetsliv Det nya affärsområdet blir en viktig kugge för att lösa bristen på mer specialiserade ingenjörer hos Clockworks kunder.
  11
 • Aug 20, 2019

  Okuma till stora scenen på EMO

  Branschnytt Bland lösningarna för form- och verkygsindustrin är en av höjdpunkterna en nyutvecklad portalmaskin för 5-sidig precisionsbearbetning av stora arbetsstycken.
  16
 • Aug 20, 2019

  Rekordkvartal för Latour

  Nyheter Men vd ser orosmoln.
  216
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT