May 21, 2019

HP presenterar nya Jet Fusion 5200-serien


Fördjupar samtidigt sitt samarbete med Siemens genom sitt Additive Manufacturing Experience Center i Tyskland.

HP lanserar i majg sin expanderande portfölj av 3D-skrivare med den nya HP Jet Fusion 5200-serien, med bland annat ett nytt certifierat TPU-material anpassat för att tillverka elastiska delar. Under lanseringseventet presenterades också samarbeten med partners som Siemens, BASF och Materialize, och det nya globala nätverket för 3D-leverantörer av volymdelar – HP Digital Manufacturing Network.

Nya HP Jet Fusion 5200-serien är det mest avancerade plastsystem som HP utvecklat. Genom att samla och analysera programvara och innovationer inom materialutveckling möjliggörs en bättre förutsägbarhet av tillverkningen, applikationsmöjligheter och därmed fler marknadsmöjligheter för HPs kunder. Företag som Jaguar Land Rover och Vestas, världens största tillverkare av vindkraftverk, är tidiga användare av HPs teknik.

En industriomvandling kräver inte bara teknik, utan också nya partnerskap och affärsmetoder. För att möta detta presenterar HP även ett utökat samarbete med Siemens på sitt Additive Manufacturing Experience Center i Tyskland. HP kommer att leverera en lösning för (obruten) additiv tillverkning som kombinerar HPs 3D-portfölj med Siemens Digital Industries-erbjudanden (med 3D-design, optimering och simulering samt produktion och planering). Tillsammans arbetar HP och Siemens med bil- och industriverksamheter och är stolta över att befintliga kunder som Volkswagen stöttar samarbetet.

HPLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT